.

 

Maak kennis met Hans Beumer

Eigenaar ‘De Tuinmuurspecialist’

Mijn naam is Hans Beumer, woonachtig in Lunteren. Al van jongs af aan had ik de ambitie om metselaar te worden, deze passie is eigenlijk nooit meer weggegaan. 

Tijdens mijn opleiding ‘bouwbreed’ op de middelbare school, wist ik zeker dat mijn hart lag bij het metselen. Daaropvolgend heb ik hier de richting primair metselaar gekozen. 

 Mijn resultaten waren dusdanig goed, onder andere door mijn vaktechnisch en secuur werk, dat mijn docenten mij tijdens de laatste fase van de opleiding opgaven voor het Nederlands Kampioenschap metselen. Daar moest er een tuinmuur met speciaal metselwerk gemetseld worden. Mijn passie voor het metselen werd opnieuw bevestigd. Met veel plezier heb ik aan de wedstrijd deelgenomen en met een mooi resultaat: het winnen van de eerste plaats. 

Hier stopte het leren voor mij nog niet. Ik ben hierna verder gegaan met de opleiding voortgezet metselaar en heb daarna nog de opleiding Uitvoerder Bouwkunde (HTS) afgerond. Hierna ben ik aan de slag gegaan bij een metselbedrijf. Hier ben ik langere tijd met veel plezier werkzaam geweest en heb ik mijn kennis en ervaring verder kunnen vergroten.  Bij deze baan miste ik echter het klantcontact en het sociale aspect van het metselen. Ik was immers de hele dag aan het metselen en kon niet samen met de klant de wensen bepalen en deze uitvoeren.  

Er is in mijn ogen niets mooier dan samen met de klant de perfecte tuinmuur te realiseren. Om deze reden ben ik een aantal jaren geleden mijn eigen bedrijf begonnen. Binnen mijn eigen bedrijf kan ik samen met de klant volop mijn passie kwijt, de klant adviseren en prachtige resultaten opleveren.  

Ik sta voor u klaar!

Hans Beumer 

Waarom kiezen voor mijn diensten? 

Ervaren en vakkundig

Regionaal & betrokken

Persoonlijk & kleinschalig

Flexibel en avondwerk

Hoe ga ik te werk? 

In de eerste fase neemt u contact met mij op. Indien gewenst zal ik een passende offerte voor u opstellen, gebaseerd op uw persoonlijke wensen en situatie. Na goedkeuring van deze offerte zullen we samen het project doornemen en inplannen. Bij het doornemen van het project zal ik u adviseren waar dat gewenst is en kunt u bijvoorbeeld ook de kleuren van de voeg uitkiezen. 

Ik werk ook in de avonden, wat vaak makkelijk is omdat u dan zelf ook aanwezig bent en eventueel het proces nog kunt bijsturen. Ik rond het project pas af nadat u 100% tevreden bent met het resultaat van de muur. 

VCA Gecertificeerd
Werknemers die via De Tuinmuurspecialist werkzaam zijn, zijn allen VCA gecertificeerd. Dit staat voor: veiligheid, gezondheid en milieu checklist aannemers. Het VCA is in het leven geroepen om de veiligheid op de werkvloer te vergroten. Het zorgt ervoor dat zowel werkgevers als werknemers bewust zijn van de gevaren om zich heen. 

NEN 3140 (gereedschapskeuring)
De Tuinmuurspecialist voldoet aan de NEN 3140 voorwaarden, dit is een gereedschapskeuring op alle elektrische apparaten die een risico opleveren. Wij hebben de veiligheid van u, onszelf en onze omgeving hoog in het vaandel staan. 

Stuur een berichtje 

Volg De Tuinmuurspecialist online

Voor de laatste nieuwtjes!