Fundering

Stap 1

Stap 1 

Fundering van de tuinmuur

Voordat we kunnen beginnen met metselen, is er een fundering nodig. De fundering is erg belangrijk, het komt vaak voor dat bedrijven besparen op de fundering, waar u als klant geen weet van heeft. Een tuinmuur met een slecht gewapende fundering is echter zeer gevoelig voor verzakkingen/scheuren in het metselwerk en weersinvloeden zoals wind. Dat willen we uiteraard voorkomen, een goede en stevige bodem in de vorm van een gewapende fundering uit beton is daarom noodzakelijk. 

Er wordt een sleuf gegraven tot de vorstgrens, indien nodig wordt er ook grondverbetering toegepast. Vervolgens wordt de ondergrond verdicht met behulp van een gemotoriseerde trilstamper en wordt het bewapeningsijzer gemonteerd. Wanneer dit klaar is, kan het beton erin worden gestort. Dit zal allemaal perfect waterpas en netjes worden uitgevoerd. Zonder een goede basis is het immers onmogelijk om een strakke muur op te leveren. 

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Het werkgebied van De Tuinmuurspecialist

Tuinmuur metselwerk in de regio Lunteren

Muur laten metselen? De Tuinmuurspecialist is gevestigd in Lunteren op de Veluwe, vlakbij Ede. Vanaf hier ben ik in principe landelijk werkzaam maar ik focus mij vooral op particulieren uit de regio. De reden dat ik mij op deze regio focus is dat ik het erg belangrijk vind om mijn klanten persoonlijk te kennen en mij flexibel en snel wil opstellen. Dit gaat over het algemeen een stuk soepeler met iemand uit de regio dan iemand van verder weg. Ik ben voornamelijk actief rondom 60 minuten reistijd vanaf Lunteren maar bied op verzoek ook daarbuiten mijn diensten aan. 

Ik metsel enkel voor particulieren en bied 100% maatwerk. 

“Samen werken aan de perfecte tuinmuur” 

Stuur een berichtje 

Volg De Tuinmuurspecialist online

Voor de laatste nieuwtjes!